Na je studie

Met een diploma op zak beschik je over de juiste papieren om in de recreatiebranche aan de slag te gaan. Dankzij uitgebreide praktijkervaring heb je meteen een brede basis én een stevig CV. Zo ben je op tal van fronten inzetbaar: bij de receptie, in de animatie en in de horeca. En voor vele andere functies. Je hebt immers zoveel geleerd, sociale en communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en je talen leren spreken. Kortom, jij hebt de wereld wat te bieden!

Je diploma in maart, aan het werk in april

Bij de opleidingen Frontoffice, Entertainment en Horeca studeer je af in maart. Dat is extra mooi omdat veel recreatiebedrijven in deze periode staan te springen om personeel. Het hoogseizoen is in aantocht. In deze tijd van het jaar zijn er volop vacatures voor verschillende recreatiefuncties. Tijdelijke seizoensbanen én vaste banen. Een ideale kans om direct op zoek te gaan naar een leuke baan.

Baanbemiddeling door Vacansoleil

European Leisure Jobs werft en selecteert voor Vacansoleil Camping Holidays jaarlijks ruim 1200 medewerkers voor verschillende animatie-, receptie- en horecafuncties. Zij helpen je graag op weg naar een leuke baan bij één van de ruim 450 partners in 16 Europese landen. Zo is het mogelijk om in het laatste jaar van je opleiding deel te nemen aan de sollicitatieprocedure. We kijken samen welke functies en recreatiebedrijven het beste 'matchen' met jouw kwaliteiten en ambities. Zijn er interessante vacatures? Dan stellen we je graag voor aan onze partners. Er zijn ook regelmatig instroommogelijkheden bij Vacansoleil Camping Holidays zelf. Elk jaar worden veel vacatures op de campings en op het hoofdkantoor in Eindhoven succesvol ingevuld door afgestudeerden van de Vacansoleil Leisure Academy.

Doorstuderen

Met je mbo-4-diploma kun je gemakkelijk doorstromen naar diverse hbo-opleidingen. De keuze uit scholen en opleidingen lijkt eindeloos. Studenten van de Vacansoleil Leisure Academy stromen vaak door naar een hbo- opleiding in de richtingen Toerisme en Management, Toerisme en Vrijetijdsmanagement, Event Management, Sports & Leisure, talenstudies en diverse andere opleidingen.

Benieuwd hoe het nu met onze oud-studenten gaat?

We hebben allerlei leuke interviews en films voor je verzameld. Kom alles te weten over de studenten en oud-studenten van de Vacansoleil Leisure Academy!

Bekijk de films van studenten en oud-studenten