Vacansoleil Leisure Academy

Sta jij bekend om je gastvrijheid, creativiteit, organisatietalent en ben je ook nog eens goedlachs? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Tenminste, als jij een toekomst in de recreatie wel ziet zitten. Zie je het al voor je? Werken in een internationale omgeving, 24/7 omgeven door vakantie-vibes, vreemde talen leren, nieuwe mensen leren kennen én de gasten een geweldige tijd bezorgen. Welkom, we hebben je graag aan boord.

MBO-opleidingen Recreatie (Leisure & Hospitality en Horeca)

Met deze veelzijdige en praktijkgerichte mbo-opleidingen gaat er letterlijk een wereld voor je open! Wij zorgen ervoor dat je op een enthousiaste en persoonlijke manier wordt klaargestoomd voor een professionele toekomst in de recreatiebranche. Een dynamische wereld waarin geen dag hetzelfde is, en die volop in beweging is. Steeds meer mensen willen minimaal eens per jaar op vakantie. En terwijl zij tijdens die vakantie een stapje terug doen, zet jij juist stappen extra om je gasten de tijd van hun leven te geven. Vakantiegangers stellen hoge eisen aan het niveau van dienstverlening. Na het behalen van je diploma ben jij helemaal ben jij klaargestoomd om als échte professional aan de slag te gaan!

De Vacansoleil Leisure Academy biedt de volgende recreatie-opleidingen aan:

Leisure & Hospitality (Leidinggevende Leisure & Hospitality Internationaal)

Horeca (Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw Niveau 3)

Veel vraag naar goed opgeleide medewerkers

De recreatiebranche groeit en bloeit. En dat betekent dat er bij campings, attractieparken, bungalowparken, hotels in binnen- en buitenland veel vraag is naar goed opgeleide specialisten. Medewerkers die als doel hebben de vakantie van hun gasten onvergetelijk te maken. Met hun enthousiasme, gastvrijheid en creativiteit zorgen zij voor herinneringen die nog jááren meegaan. Niet alleen tijdens het hoogseizoen, maar het hele jaar door. Je begrijpt: de recreatiebranche is een sector die bruist van de toekomstperspectieven.

Vacansoleil en 6 ROC's werken samen - al meer dan 14 jaar

Als antwoord op de grote behoefte aan professionele recreatiemedewerkers besloten Vacansoleil Camping Holidays en enkele ROC's de krachten te bundelen. Samen ontwikkelden ze een veelzijdige en praktijkgerichte opleiding op MBO Niveau. De Vacansoleil Leisure Academy was geboren! Het allereerste studiejaar startte in 2003 en nu, vele jaren later, is deze opleiding een topper onder de recreatie- opleidingen.

Aansluiting Theorie en Praktijk

Vacansoleil Camping Holidays is marktleider op het gebied van luxe campingvakanties in Europa. De kennis en ervaring van de reisorganisatie is volledig in de opleidingen geïntegreerd, inclusief de meerwaarde van 450 aangesloten campings. Daarmee is een perfecte aansluiting van studie op praktijk gegarandeerd. De opleiding is praktijkgericht, veelzijdig en internationaal van opzet. Na het behalen van je diploma aan de Vacansoleil Leisure Academy staat de recreatiebranche om je te springen!