Meer dan 500 partners van de Vacansoleil Leisure Academy

Vacansoleil Camping Holidays is de grootste aanbieder van luxe campingvakanties in Europa. De kennis en ervaring van de reisorganisatie én van de 500 aangesloten campings is volledig in de opleiding geïntegreerd. Na het behalen van jouw diploma staat de branche om jou te springen!

500 partners in 16 Europese landen

Een belangrijk deel van de opleiding vindt plaats in intensieve samenwerking met de 500 aangesloten campings bij Vacansoleil in 16 Europese landen. Deze campings leveren hun input aan het onderwijs, verlenen medewerking bij excursies en gastlessen en bieden stageplaatsen aan. Hierdoor biedt Vacansoleil gegarandeerde stages. Deze stagebedrijven zijn allemaal erkend leerbedrijf. Daarnaast zorgt ook de connectie met Iris Parc, de zelfstandige campingketen van Vacansoleil, voor een bijzondere toegevoegde waarde.

Didier Pravin, Directeur Iris Parc Camping Château de Galaure

"We hebben ieder jaar stagiairs van de Vacansoleil Leisure Academy, dat is voor ons ideaal. Je merkt aan deze studenten dat ze weten dat recreatie een vak apart is. Ze weten wat gastvrijheid inhoudt, ze kennen de systemen en ze zijn flexibel ingesteld. Ze hebben een voorsprong en zijn vaak zelfs beter op hun taken voorbereid dan sommige seizoensmedewerkers. Kansen op een baan? Hier stromen regelmatig studenten door naar een job als campingmedewerker. Onze receptiemanager bijvoorbeeld. Hij heeft de Vacansoleil Leisure Academy gedaan!"

500 toekomstige werkgevers

Goed opgeleide medewerkers zijn goud waard voor de recreatiebranche. Dus na je opleiding ben je voor veel partijen een interessante kandidaat. Niet alleen voor onze partners, maar voor de gehele recreatiebranche. Dus ook voor vakantieparken, attractieparken, dagrecreatiebedrijven en hotels. Ook Iris Parc, de zelfstandige campingketen van Vacansoleil, maakt deel uit van de samenwerking. Veel studenten gingen je voor en hebben snel een leuke baan gevonden.

Lees meer over toekomstige werkgevers