De Vacansoleil Academy Highlights

Wat je op Instagram gaat posten! #vacansoleilacademy

Gegarandeerde stages in 16 landen

Vacasoleil Academy Studenten op stageTijdens je 1e en 2e schooljaar ga je een aantal maanden op stage om praktijkervaring op te doen. Deze stageplek hoef je niet zelf te regelen. Door onze samenwerking met 500 vakantieparken in 16 Europese landen ben je verzekerd van een toffe stage! Handig en chill!

Wekelijkse praktijkdagen

Vacansoleil Academy studenten in de dierentuinBen jij een doener en leer je liever uit de praktijk? Dat komt goed uit! Elke week heb je een praktijkdag voor een kijkje achter de schermen van de toerismebranche. Zwembaden, tentenbouw, hotels, theaters… Alles komt aan bod!

Introkamp + Trainingsweek

Leren moet ook gezellig zijn, toch? Vinden wij wel! Je begint de opleiding met een introkamp waar je je klasgenoten en docenten leert kennen. Daarnaast ga je in leerjaar 1 en 2 op trainingsweek. Deze week ga je wat je geleerd hebt in de afgelopen periode in de praktijk brengen en deelnemen aan toffe activiteiten!

Projecten van echte opdrachtgevers

In groepen werken aan projecten van echte opdrachtgevers. Dat maakt leren écht leuk! Vacansoleil en Iris Parc, onze partners in de toerismebranche, hebben allerlei verschillende opdrachten voor je. Zo kun je wat je leert meteen in de praktijk brengen!

Unieke samenwerking tussen Vacansoleil en 5 ROC’s

Vacasoleil Academy studenten na de color run

Door de directe samenwerking tussen het bedrijfsleven en de ROC’s sluit de opleiding perfect aan op de praktijk. Doordat je veel in de praktijk bezig bent, vergroot je je netwerk. Na de opleiding zijn onze partners op zoek naar jou! Een opleiding voor het leven!