Stage

Jouw skills in de praktijk oefenen!

Gegarandeerde stages in 16 Europese landen!

Heb jij ook al zin in je stage?

Animatiestage Vacansoleil AcademyVoor veel studenten zijn de stages het hoogtepunt van hun opleiding! Begint het bij jou ook al te kriebelen? Tijdens je 1e en 2e jaar ga je tussen april en september een aantal maanden op stage. Dat kan in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Duitsland. In totaal werken we samen met 500 recreatiebedrijven in 16 Europese landen. Samen met jou gaan we kijken naar je leerdoelen en wat voor stage het beste bij je past.

Receptiestage Vacansoleil AcademyStages zijn de ideale kans om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. In het 1e jaar loop je vaak een oriënterende stage, je maakt dan kennis met meerdere werkzaamheden. Het 2e jaar is jouw stage gericht op de verdieping die je hebt gekozen. Het merendeel van je stage ben je dan bezig met Frontoffice- of Entertainment werkzaamheden.

Goede begeleiding tijdens je stage

Horecastage Vacansoleil AcademyNatuurlijk is zo’n stage in het buitenland ook best een beetje spannend. Je bent lang van huis, je gaat vreemde talen spreken, en je ontmoet een heleboel nieuwe mensen. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je stage krijg je een stagebeleider van de Vacansoleil Academy en een lokale stagebegeleider.

Zij zorgen ervoor dat je stage goed verloopt en dat jij je kunt focussen op het in de praktijk brengen van jouw skills. De stagebegeleider van de Vacansoleil Academy brengt jou ook een bezoek, zodat ze precies weten hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt. Mocht er toch iets gebeuren op stage, beschikken we over een 24/7 nooddienst die je altijd kunt bellen.