Klachten

Niet leuk. We helpen je graag!

Een veilige leeromgeving voor iedereen

De Vacansoleil Academy streeft naar een veilige leeromgeving voor iedereen. Een open sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en prettig voelt, is daarbij enorm belangrijk. Ondanks dit streven, kan er toch soms een vervelende situatie ontstaan. Om die zo goed en zo snel mogelijk op te lossen bestaat er een klachtenregeling.

Natuurlijk verwachten we van studenten dat zij altijd eerst zelf het probleem proberen op te lossen. Bijvoorbeeld door met de betrokken student, docent of andere medewerker in gesprek te gaan. Komen jullie er niet uit? Dan bieden wij graag een helpende hand.

Logo Vacansoleil Academy

Het doel van onze klachtenregeling is het helpen en ondersteunen van studenten bij het indienen van een klacht. Om dit te bereiken is het van belang dat ze op de juiste manier en door de juiste persoon worden behandeld.

Hieronder vind je de contactgegevens van de klachtencoördinator van de Vacansoleil Academy. Bij deze persoon kun je altijd terecht in het geval van klachten, problemen, vervelende situaties, etc. Vanzelfsprekend worden alle klachten met respect en discretie behandeld.

Contactgegevens klachtencoördinator

Contactpersoon: Saskia Koolen
Telefoon: +31 6 52 82 58 68
E-mail: skoolen@vacansoleilacademy.com