Over de Vacansoleil Academy

Geen zorgen, we houden het kort!

De Vacansoleil Academy biedt deze MBO opleiding aan:

 

Leidinggevende Leisure & Hospitality Internationaal Niveau 4

Met deze veelzijdige en praktijkgerichte MBO opleiding kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Je wordt klaargestoomd voor een professionele toekomst in de toerismebranche. Een wereld waarin geen dag hetzelfde is, en die volop in beweging is.

Veel vraag naar goed opgeleide medewerkers

Vacansoleil Academy voorbeeld stageplaatsDe toerismebranche groeit en bloeit. Steeds meer mensen willen minimaal eens per jaar op vakantie. Dat betekent dat er bij vakantieparken, attractieparken en hotels in binnen- en buitenland veel vraag is naar goed opgeleide specialisten. Medewerkers die als doel hebben de vakantie van hun gasten onvergetelijk te maken. Niet alleen tijdens het hoogseizoen, maar het hele jaar door.

Samenwerking met ROC’s – Al 15 jaar!

Als antwoord op de grote behoefte aan professionele medewerkers besloten Vacansoleil en enkele ROC’s de krachten te bundelen. Samen ontwikkelden ze een veelzijdige en praktijkgerichte opleiding op MBO Niveau. De Vacansoleil Academy! Het allereerste studiejaar startte in 2003 en nu, vele jaren later, is deze opleiding nog steeds een voorloper op het gebied van Toerisme opleidingen.

Unieke aansluiting Theorie en Praktijk

Logo Vacansoleil AcademyDe kennis en ervaring van Vacansoleil is volledig in de opleidingen geïntegreerd. Met meer dan 500 partnerparken in 16 Europese landen is een perfecte aansluiting van studie op praktijk gegarandeerd. De opleiding is praktijkgericht, veelzijdig en internationaal. Na het behalen van je diploma aan de Vacansoleil Academy staat de toerismebranche om je te springen!