European Leisure Jobs

Helpt jou aan die droombaan!

Vacansoleil Academy Stagiaires

European Leisure Jobs verbindt jou met de beste werkgevers in de Europese toerismebranche. Zo selecteren we bijvoorbeeld al ruim 25 jaar de beste medewerkers voor Vacansoleil. Ook werken we met vele grote vakantieparken en ketens in 17 landen in Europa zoals Human Company, Yelloh! Village en Sunêlia Vacances.

Welke banen vind je hier?

Elk jaar heeft European Leisure Jobs ruim 1200 vacatures. Daar zit er ongetwijfeld één voor jou tussen! Droom je van een leuke Front Office, of Entertainment baan? Dan ben je op de juiste plek. We hebben tijdelijke functies zoals vakantiewerk, seizoensbanen en stages. Maar ook vaste banen voor professionals.

De perfecte match

European Leisure Jobs logo

Samen met jou kijken we welke functie het beste bij je past. Het is belangrijk dat een baan matcht met jouw kennis en vaardigheden. Met jouw talenten. Maar ook met jouw wensen en toekomstplannen. Welke kant wil je op? Waar droom je van?

Wij helpen je graag op weg. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor de juiste training en voor persoonlijke begeleiding. Vóór en tijdens je werkzaamheden.